Prevenció - Desliat.com
centre especialitzat amb logopèdia, psicologia i psicopedagogia amb tractament individual o de grups per tot tipus de gent, siguin parelles, nens, adults, etc. A Desliat t'ajudem.
desliat, psicologia, psicopedagogia, logopèdia
17348
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17348,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.0.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
 

Prevenció

**Realitzem aquests estudis per tota la província de Lleida i Lleida capital

 

Es realitzen estudis de prevenció als alumnes d’escoles. Si com a escola o ampa esteu interessats, podeu demanar-nos més informació concertant una visita informativa.

 

 

Es realitzen estudis de prevenció a través de la iniciativa de les famílies. Cal concertar visita prèvia.

 

 

En cas de qualsevol dubte personal o sobre algun familiar, podeu demanar una visita informativa gratuïta o escriure’ns via mail, us respondrem en la màxima brevetat.

 

El teu nom (obligatori)

El teu Cognom (obligatori)

El teu telèfon (obligatori)

El teu e-mail (obligatori)

El teu tema

Descripció

En nom de l’empresa tractem la informació que ens facilita amb la finalitat d’enviar-li publicitat relacionada amb els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (Postal, email o telèfon) i convidar-li a esdeveniments organitzats per l’empresa. Les dades proporcionades es conservaran mentre no sol·liciti el cessament de l’activitat. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què existeixi una obligació legal. Vostè té dret a obtenir confirmació sobre si en ESTHER MUÑOZ LORENZO estem tractant les seves dades personals per tant té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexacte o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessaris per a les finalitats que van ser recollits.